Suunnittelijat

Hyvän sohvan tuntee

Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen istuttavuuteen ja yleiseen ergonomiaan.

Interface-tuotteet ovat erityisen tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon yhdistyy viimeisimmät trendit sekä sekä skandinaavinen pelkistetty muotokieli.

Hannele Bonsdorff

Hannele Bonsdorff

sisustusarkkitehti SIO | s.1943

Interfacen malliston suunnittelusta on vastannut sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorff (SIO). Moderni, aikaansa seuraava mallisto koostuu niin sohvista, tuoleista kuin sohvapöydistäkin. Malliston lippulaiva, Tatum, piirtyi hänen kynästään jo vuonna 1989.

Hannele Bonsdorff tunnetaan ammattipiireissä yhtenä parhaista verhoiltujen kalusteiden suunnittelijoista. Hänen suunnittelemansa tuotteet eivät vain näytä hyviltä, vaan ovat myös erittäin hyviä istua. Bonsdorff suunnittelee tuotteensa hyvin tarkkaan ja perusteellisesti alusta loppuun saakka.

Hannele Bonsdorff sai vuoden 2005 joulukuussa arvostetun Kaj Franck-muotoilupalkinnon elämäntyöstään suomalaisen muotoilun hyväksi.

Hannele Bonsdorffin suunnittelemat tuotteet

Ole Tornoe Olesen

Ole Tornoe Olesen

Muotoilija | s.1971

Ole Torneo Olesenin kanssa olemme aloittaneet yhteistyön vuonna 2014. Huhtikuussa 2015 esittelimme ensimmäiset tuotteet asiakkaillemme ja lehdistölle.

Olesenilla on yli 20 vuoden muotoilukokemus eurooppalaisista huonekaluyrityksistä. Hänellä on erityinen mielenkiinto moderniin skandinaaviseen muotoiluun ja varsinkin sen yksityiskohtiin. Hyvä muotoilu ei ole hänelle vain hyvännäköinen tuote, vaan se ilmenee myös laatuna ja mukavuutena.

Olesenin suunnittelemat tuotteet

Susanna Björklund

Susanna Björklund

Suunnittelija, MA | s.-

Susanna on trendianalyytikko, toimittaja ja suunnittelija, jolla on vuosien kokemus työskentelystä muodin, muotoilun ja sisustuksen parissa. Hän luennoi ja kirjoittaa lehtiin tulevaisuuden trendeistä, koluaa maailman messuja sekä toimii myös opettajana Lahden Muotoiluinstituutissa ja Helsinki Design Schoolissa.

Susanna on toteuttanut Interfacen kuvamateriaaleja  jo vuosien ajan. Hänen vastuualueenaan on kuvien lisäksi osallistua kankaiden, värien ja yksityiskohtien sekä oheiskalusteiden suunnitteluun. Susanna suunnittelee myös tiloja ja tuo Interfaceen  ajankohtaista tietoa tulevaisuuden trendeistä sekä kulutuskäyttäytymisen muutoksista.

Susanna Björklundin suunnittelemat tuotteet