Kesäpäivä Fiskarsin Puimalassa

27.06.2019

Osallistuimme toista kertaa Sisustustoimittajat ry:n järjestämille kesäpäiville Fiskarsissa 4.6.2019. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda yhteen sisustustoimittajia, suunnittelijoita ja alan yrityksiä. Osastoillaan valmistajilla on mahdollisuus esitellä uusimpia tuotteitaan, tavata vanhoja tuttuja ja luoda uusia kontakteja. 

IMG-1182

Interface esitteli Kesäpäivillä ensimmäisen prototyypin Aino Michelsenin suunnittelemasta Toast-sohvasta, joka lanseerataan syksyllä Helsinki Design Weekin aikana. Aino kuvailee sohvaa näin: "Toast-sohvan muotoilu on pelkistetty ja vähäeleinen, mutta silti sympaattinen ja kutsuva. Suurista massoista huolimatta pyrin saavuttamaan sohvassa mahdollisimman keveän vaikutelman."

Toast herätti mielenkiintoa toimittajien ja suunnittelijoiden keskuudessa kansainvälisillä mittasuhteillaan. Vierailijat löysivät nopeasti oman tapansa olla ja oleilla sohvassa. Toast toimiikin mukavana alustana elämiselle ja olemiselle.

IMG_5964

Kesäpäivän aikana saatiin nauttia herkullisista ruuista ja juomista. Kiitos Sisustustoimittajat ry:lle! Ensi vuonna nähdään!

 

Tilaa sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi