Ajaton rahi buklee-kankaalla

15.06.2021
Interfacen rahi ja Lauritzonin bukleekangas yhdistyivät ihanasti Coterie-bloggaaja Riikan olohuoneessa. Riika oli pitkään haaveillut bukleekankaasta ja sen yhdistämisestä kodin sisustukseen. Samaan aikaan hänellä oli etsinnässä katseenkestävä rahi pariksi jo olemassa oleville nojatuoleille. Tästä oivalluksesta syntyi yhteistyö Coterie Officialin, Interfacen ja kangastalo Lauritzonin välillä.
 

Rahi sisustusta piristämään ja funktionaaliseen tarpeeseen

Riika oli jonkin aikaa haaveillut kotiinsa eläväpintaista ja trendikästä buklee-kangasta sisustusta piristämään. "Ajattelin ensin maltillisesti tyynyä, kunnes keksin rahin ja innostuin ajatuksesta todella! Pyöreä rahi on nimittäin ollut mielessäni jo aiemminkin, joten tässä yhdistyy nyt kätevästi kaksi pidempiaikaista haavetta ja myös ihan funktionaalinen tarve." kertoo Riika.
 
Rahit ovatkin oiva - ja toiminnallinen - lisämauste sisustukseen. Rahin suhteen Riikalla toiveena oli riittävä koko ja tarpeeksi tukeva malli, jossa olisi selkeät linjat.
 
Kotimainen Interface rahi Coterie Riikka Wikbergin kotona
 

Kotimainen rahi, made in Heinola

Valikoimastamme Riika löysi kookkaat ja tukevat rahit, joihin saa irtopäällisen – tärkeä ominaisuus lasten kanssa. Rahin ilmettä on helppo halutessaan päivittää tilaamalla Interfacelta uusi irtopäällinen.
 
"Lisäksi pidän kovasti Interfacen rahien ns. leijuvasta ilmeestä, joka toistuu meidän monissa muissakin kalusteissa ja kiintokalusteissa. Lattianrajaan jäävä noin sentin rako erottaa rahin suurimmasta osasta markkinoilla olevista verrokeistaan, ja tekee rahista jotenkin hienostuneemman", taustoittaa Riika valintaansa.
 
Interfacelta löytyy niin pyöreitä kuin kantikkaita raheja. Riika päätyi pyöreään, halkaisijaltaan 80-senttiseen rahiin. Se on tarpeeksi kookas ja matala ja kevyesti pehmustettu joka puolelta: rahille on mukava nostaa jalat, mutta se on tarpeeksi tukeva myös istumiseen. Kotimainen laatu kestää taatusti lapsiperheenkin reippaassa menossa.
 

Helppo kangasvalinta

Täydellinen verhoilukangas Orsetto löytyi Lauritzonin laadukkaasta valikoimasta. Sen pehmeä tuntuma ja elävä pinta sopivat täydellisesti rahin pyöreään muotoon. Orsetto on ihanan pehmeä, villasekoitteinen verhoilukangas ja saa modernin ilmeensä buklee-langasta, joka luo upean, kohoilevan struktuurin kankaan pintaan. Se on myös paloturvallista. Tämä villakangas kestää kulutusta ja sopii siksikin erinomaisesti sekä koti-, että julkitilojen sisustukseen. 
 
Kangas on saatavilla kuudessa kauniissa maanläheisessä sävyssä: luonnonvaaleiden sävyjen lisäksi valikoimassa on harmahtavan ruskeita sekä vaaleampia greigejä. Riikan valitsema väri on Orsetto 011, valikoiman vaalein väri.
 
Interface-rahi toimii sekä istuimena että jalkojen lepuutukseen
 

Coterie-unelmia

Riika pitää sisustusblogi Coterieta, josta hänen tyylinsä välittyy upeasti: laadukkaita, ajattomia valintoja, hieman murrettuja, vaaleita värejä ja tilojen ilmavuutta. Kaikkia näitä kuvastaa myös Riikan toiveiden mukaisesti toteutettu, lähituotantona valmistunut rahi.
 
"Maailmalta olisi löytynyt valmiitakin rahivaihtoehtoja, mutta itselleni on todella tärkeää, että voin luottaa tuotteen laatuun. En halua, että rahi lähetettäisiin epäekologisella lentorahdilla eri puolelta maailmaa, ja pahimmassa tapauksessa se osoittautuisi vielä huonolaatuiseksi. Kankaan värikin saattaisi mennä jo alkumetreillä pieleen, sillä läppärin ruudulta on mahdotonta sanoa mitään oikeasta sävystä." Riika sanoo.
 
Laadukas Lauritzon Orsetto verhoilukangas kruunaa Interface-rahin

 

Lopputulos ylitti toiveet

”Räätälöitävyys ja mahdollisuus omien visioiden toteuttamiseen tekivät Interfacesta ja Lauritzonista mitä parhaimmat kumppanit tähän yhteistyöhön. Kiitos vielä, kun lähditte mukaan. Lopputulos oli upeampi kuin uskalsin toivoa!” Riika sanoo ja jatkaa: "Olitte parhaat mahdolliset kumppanit tähän. Korkea laatutaso, halu ja kyky räätälöidä tuote - ja vielä paikallinen tuotanto."
 
"Lopputulos on aivan huikea!" Riika iloitsee.
 
Kiitos Riika, oli ilo palvella!
 
Ps. Kaikki tuotteemme valmistetaan tilauksesta juuri sinulle, toiveittesi mukaisesti: valitse kangas joko Interface-kangasvaunusta lähimmältä jälleenmyyjältämme tai toimita meille mikä tahansa muu kangas, ja verhoilemme valmistamamme huonekalun sillä.
 
Julkitiloihinkin sopiva buklee-kangas kestää lapsiperheessäkin.
 

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi