Avainlipun arvoinen

22.07.2021

Kotimaisen tuotannon puolesta

Interfacen tuotteilla on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki ja sen käyttöoikeuden myöntää hakemusten perusteella Avainlippu-merkin toimikunta kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

Merkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää Suomessa: Avainlippu-merkki myönnetään vain Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia, Interfacen tuotteissa kotimaisuusaste on vielä tätäkin korkeampi.

Ostamalla Avainlippu-tuotteen voit olla varma tukevasi suomalaista työtä. 

Interface suosii lähituotantoa

Laaja alihankkijaverkosto

Interface on Avainlippu-merkin haltija.

Interfacen huonekalut valmistetaan Heinolassa omalla tehtaallamme. Kotimaisuus on vahvasti läsnä paitsi tuotteidemme valmistuksessa, myös niiden materiaaleissa. Hankimme kaikki raaka-aineet ja komponentit Suomesta niin pitkälle, kuin se vain on mahdollista. Interface työllistääkin työntekijöidensä lisäksi myös laajaa kotimaista alihankkijaverkostoa. Suosimme kumppanivalinnoissamme kotimaisuuden lisäksi lähituotantoa.

Huonekalujemme vanut ja pehmusteet ovat kotimaisia. Huonekalujen rungot valmistetaan Pohjanmaalla. Metalliosat tulevat Lahden seudulta. Kankaat tilaamme pääosin kotimaisilta jälleenmyyjiltä. Tuotteidemme pakkaukset tulevat paikallisilta toimijoilta ja kaikki tuotteisiimme liittyvä markkinointimateriaali suunnitellaan ja painetaan Suomessa.

Interface - laatua ja vastuullisuutta

Kotimainen tuotanto ja laadukkaat raaka-aineet takaavat kestävän lopputuloksen

Avainlippu-merkki kertoo suomalaisen työn tukemisesta. Hyvin korkeat laatuvaatimukset, tarkasti valvottu tuotantoprosessi ja raaka-aineiden ensiluokkaisuus taas takaavat valmistamiemme huonekalujemme laadun ja kestävyyden. Voimme jäljittää jokaisen huonekalumme tekijän ja raaka-aineet. Voit siis olla huoletta Interface-tuotteen hankkiessasi: teet paitsi järkevän, myös vastuullisen ja kotimaista työtä tukevan valinnan.

Voimme jäljittää jokaisen Interface-tuotteen tekijät ja materiaalit.

Lue lisää Interfacen vastuullisesta tavasta toimia täältä.

Interface-tuotteen ostaminen on vastuullisuusteko.

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi