Bug-lepotuoli

27.11.2018

Bug-tuoli


Bug-tuolin lähtökohtana oli suunnitella kevyt ja helposti liikuteltava nojatuoli, jonka istuinmukavuudesta ei tingittäisi. Suunnittelutyö alkoi taivuttelemalla rautalankaa erilaisiin vapaisiin muotoihin, jotta löytyisi vakaa ja kevyt rakenne, joka olisi e
steettisesti kiinnostava, tuotannollisesti järkevä ja vaatisi mahdollisimman vähän ylimääräisiä tukirakenteita. Rungon muodon ja rakenteen tulisi myös muuntautua kokonaiseksi tuoteperheeksi.

Bug in process
 

Tuolin runkomateriaaliksi valikoitui metalli ja halusin kompensoida sen kovuutta pyöreällä muotokielellä. Muhkeilla tyynyillä tuotiin tuoliin massaa, sympaattisuutta ja kutsuvuutta.

Kaikki verhoillut osat ovat irrotettavissa, jolloin tuolin verhoilua on helppo päivittää ja huoltaa ajan kuluessa. Tämä pidentää tuotteen käyttöikää ja tekee siitä sopivan sekä koti-, että julkitiloihin.

Bug-tuoli viimeisteltiin Interfacen tehtaalla Heinolassa. Mallinrakennuspajassa ratkaistiin lopullisesti istuinkankaan kiinnitys runkoon ja tyynyosien toteutus. Tuolin ergonomia syntyy napakoista tyynyistä ja selkää tukevasta ”pannasta".

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi