Bug-tuoli: ripaus retroa ja aimo annos klassikkoa

20.07.2021

Tämä tuoli valittiin Habitare-messuilla julkaisuvuonnaan 2018 vuoden mielenkiintoisimmaksi tuotteeksi, eikä suotta!

Klassiset lähtökohdat

Bug-tuolin suunnitteli tilaistyönä Interfacelle Aino Michelsen. Suunnittelutyön lähtökohtana oli lepakkotuolin ja ohjaajatuolin risteytys, jossa olisi kuitenkin tuotteillemme tunnusomainen istuttavuus: tuolilta toivottiin pehmeyttä ja pesämäisyyttä. Tämä toimeksianto toteutui täydellisesti, kun suunnittelija esitteli ensimmäiset hahmomallit sympaattisesta, hieman ötökkämäisestä (=bug) tuolista. Muutaman rakenteellisen tarkennuksen jälkeen klassikko oli syntynyt! 

Aino Michelsenin tekemä hahmomalli Bug-nojatuolista.

Tämä erittäin mukava nojatuoli onkin lunastanut paikkansa mallistossa ja on yksi myydyimmistä huonekaluistamme.

Matalampi Interface Bug-nojatuoli mustalla nahalla.

Kaksi eri mallia, lukemattomia verhoiluvaihtoehtoja

Tuolin runko on metallia. Sitä saa sekä ilman niskatukea että niskatuella. Sarjaan kuuluu myös rahi, joka tekee tästä pehmeästä tuolista rentoutujan paratiisin.

Bug sopii kauniisti yhteen muiden Interfacen klassikoiden kanssa. Tässä Toast-sohvan rinnalla.

Tuolin selkänoja ja istuinosan alin osa on tehty paksusta nahasta, jonka värin voi valita useasta vaihtoehdosta. Tuolin pehmusteiden verhoiluvaihtoehdot taas ovat lähes rajattomat. Olemme koonneet Interface-kangasvaunuun (nähtävillä jälleenmyyjillämme) mielestämme hyviä vaihtoehtoja, mutta verhoilemme tämänkin tuotteen istuintyynyt millä tahansa valitsemallasi kankaalla.

Voitokas Bug Habitare 2018-näyttelyssä.

Ja jos joskus kyllästyttää, niin Ainon suunnitteleman nerokkaan verhoiluratkaisun ansiosta Bugiin voi halutessaan vaihtaa kaikki istuinosat.

Missä väriyhdistelmässä sinä tahtoisit nähdä Bugin?

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi