Habitare 2019 - Bo Lives Here

12.09.2019

Habitare: Bo LKV 6g50

Messuosaston konsepti on ”BO LIVES HERE”. Osasto esittelee sisustuksellisesti kiinnostavan 97,00 m2 ”asunnon” joka koostuu ajankohtaisista uutuustuotteista.

Bo:n asunnossa ”asuu” kuvitteelinen pariskunta, jotka molemmat ovat lämminhenkisiä uraihmisiä. Koti on heille kiireettömän elämän nautinnollinen keskus, jossa he nauttivat vapaa-ajan kiireettömyydestä, rentouttavasta saunomisesta sekä kylpyhetkistä. He kutsuvat kotiin ystäviä ja nauttivat ruoanlaitosta. He arvostavat sisustuksessa tyylikkyyttä ja aikaa kestävää laatua. Koti on rakennettu heidän tarpeitaan ja toiveitaan tukemaan, jolloin kodista saattaa löytyä yllättäviäkin ratkaisuja.

Bo_lives_here-8

Peeta Peltola, Bo LKV:n luovan johtajan suunnittelema asunto antaa sisustusinspiraatioita esittelemällä mielenkiintoisia materiaaleja, pintoja, kalusteita, esineitä ja aistiärsykkeitä. Tyyli on skandinaavinen, maanläheinen ja väripilkuilla leikittelevä, asunnosta huokuu kotimaisten tuotteiden ja aitojen materiaalien arvostus.

Elina Ulvion Interfacelle suunnittelemat Pilleri nojatuolit sopivat hienosti Bo:n ”asuntoon”. Pillereissä on pehmeä, pyöreä muoto, jonka vastakohtana runkoa pitkin ylös nousevat metalliset jalat. Kokonaisuuden täydentää ihana vaalea samettimainen verhoilukangas.

Kuvat: Mikael Pettersson www.mikaelpettersson.com

Yhteistyössä: Bo LKV www.bo.fi

 

 

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi