Interface x Stockmann - tulossa

4.06.2021

Interfacen osasto Helsingin keskustan Stockmannilla uudistuu vauhdilla. Osasto sijaitsee huonekaluosastolla 5. kerroksessa. Tulossa on raikkaita värejä, kauniita pintoja ja klassisia yksityiskohtia, joiden keskellä kotimaiset sohvat, pöydät ja nojatuolit pääsevät oikeuksiinsa. Osasto rakentuu lopulliseen muotoonsa kesäkuun ensimmäisillä viikoilla, mutta raikkaan tunnelman aistii jo nyt.

P6031361


Stockmannin sisustukseen ja kodin pientavaraan keskittyvä 5. kerros on kokenut viimeisten viikkojen aikana aikamoisen muutoksen. Myös Interfacen osasto on aivan uuden näköinen: sen paikka on muuttunut ja interiööriä päivitetty entistäkin kutsuvammaksi. Kodinomaisessa tilassa pääsee nyt kaikessa rauhassa tutustumaan tuotteisiimme. Kannattaa myös pyytää myyjien apua, jos jokin mietityttää.

kuva11

Osastolla esillä on muun muassa Core-nojatuoli, eri värisiä ja korkuisia Bug-tuoleja sekä runsas valikoima sohvapöytiämme, muun muassa Flat, Pilleri ja Rondo. Sohvista esillä ovat klassikot Blues, Rex ja Nana sekä ylellisen erilainen elämisen alusta Toast. Toastista on näkyvillä kaikki eri kokoiset moduulit. Aika kivasti toimii tuo divaaniosa ihan yksistäänkin (kuva alla)!

kuva21

Osastoa yhdistävä teema ovat erilaiset rauhallisen vihreät pinnat ja struktuurit. Samalla osastolla on nähtävillä myös muun muassa Muuramen kalusteita ja usean eri kotimaisia valmistajan valaisimia. 

P6031367

Kannattaa käydä vilkaisemassa, fiilistelemässä ja koeistumassa. Sillä vain niin voi todeta, että hyvän laadun tuntee. ;-) Mielellämme myös kuulemme, mitä olet mieltä uudesta ilmeestä!

kuva31

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi