Interface x Kruunukaluste

14.02.2023

Interface x Kruunukaluste - muotoilu, laatu ja ajattomuus

Ystävänpäivä. Ystävät ovat meille kaikille tärkeitä. Ystäville kerrotaan luottamuksellisia asioita, vietetään aikaa yhdessä, tuetaan huonoina päivinä ja iloitaan yhdessä onnistumisia. Sohva on se paikka, johon keräännytään ystävien kanssa viettämään aikaa yhdessä. Mikä sen parempi päivä kertoa uudesta ystävästämme, Kruunukalusteesta, kuin juuri ystävänpäivänä. Interface Oy ja Kruunukaluste Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Interfacen mallistoa tulee vaiheittain myyntiin Kruunukalusteen myymälöihin. Ensimmäinen shop-in-shop jalkautuu maaliskuussa. 

Olemme erittäin iloisia saadessamme kertoa, että jatkossa löydät kotimaisia Interface-tuotteita Kruunukalusteen valikoimasta. Kruunukaluste on perheyritys, jonka arvot ja toimintatavat kohtaavat omiemme kanssa erittäin hyvin. Lisäksi myymäläverkosto täydentää ja vahvistaa sopivasti nykyistä jakeluamme. Interface tuo Kruunukalusteeseen uuden kotimaisen brändin, jonka keskeisinä arvoina kotimaisuuden lisäksi ovat muotoilu, laatu, mukavuus, ajattomuus, yksilöllisyys ja vastuullisuus.

Kruunukaluste on vahva perheyritys, joka on yli 60 vuoden ajan toiminut huonekalualla. Kruunukalusteella on historiaa myös huonekaluvalmistajana. Kruunukalusteen valikoimasta löydät niin kotimaisia kuin ulkomaisia brändejä, joita yhdistää korkea laatu, yksilöllinen muotoilu ja ajattomuus. Tällä hetkellä Kruunukalusteella on 6 myymälää: pääkaupunkiseudulla 3 (Varisto, Espoo, Lanterna), Tampere, Turku ja Oulu. Tarkemmat yhteystiedot löydät Kruunukalusteen verkkosivuilta.

Blues ls243 valkoinen-syv 600x1000 teksti

Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita Suomessa. Huonekalumme tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudestaan.

Kotimainen valmistus antaa meille mahdollisuuden vastata yksilöllisiin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Tuotteemme ovat osoitus suomalaisesta käsityötaidosta, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Kaikki Interface-tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa.

Tuotantomme on täysin asiakasohjautuva, eli valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta. Tuotantoprosessimme keskittyy pääasiassa päällisten valmistamiseen ja verhoiluun. Varastoimme tiettyjä perusraaka-aineita: runkoja, pehmusteita, kankaita ja nahkoja. Rungot ja pehmusteet tulevat meille kotimaisilta sopimusvalmistajilta.

Oman tehtaamme lisäksi työllistämmekin joukon osaavia suomalaisia alihankkijoidemme ja sopimusvalmistajiemme palveluksessa. Kankaat ja nahat tulevat Euroopasta suoraan valmistajilta, jotka tunnemme jo vuosikymmenten takaa. Näin varmistumme raaka-aineiden laadusta ja tiedämme, miten ja missä ne valmistetaan. Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän.

Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Interfacen ja suunnittelijan yhteistyö alkaa tunnistamalla asiakkaiden tarpeet, toiveet ja odotukset. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen toimivuuteen ja käyttömukavuuteen.

Hyvä muotoilu takaa aikaa ja käyttöä kestävän tuotteen - sekä ulkonäöltään että käyttömukavuudeltaan. 

TUOTTEILLAMME ON AVAINLIPPU-MERKKI  tehtysuomessa_madein_musta_rgb

Avainlippu-merkki myönnetään vain Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. 

Avainlipun käyttöoikeuden myöntää hakemusten perusteella Avainlippu-merkin toimikuntakolmeksi vuodeksi kerrallaan. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain. Avainlippu -merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Hyvä sohva tekee hyvistä hetkistä parempia.

 

 

 

 

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi