Kahden sohvan oleskelutila

23.06.2021

Interface on jo pidempään tehnyt yhteistyötä kiinteistövälitysyritys Bo LKV:n kanssa. Sohviamme on valittu useisiin Bo:n toimistoihin ja on käytetty myös myyntikohteiden stailauksessa. Oulun toimiston loungessa on kaksi Leon-sohvaa, jotka muodostavat täydellisen neuvottelu- ja rentoutumisalueen.

Pienillä päivityksillä uutta ilmettä

Bo LKV:n sisustusammattilaiset arvostavat Interfacen kalusteiden laatua ja ajattomuutta. Oulun toimiston Leon-sohvat on hankittu vuosia sitten. Kun Oulun loungen sisustus uusittiin alkuvuodesta 2020, sohvat näyttivät edelleen ajankohtaisilta eikä niitä tarvinnut vaihtaa. Sisustussuunnittelija ja visualisti Eeva Takkusen tehtävä olikin valita sohviin sointuvat muut kalusteet, tekstiilit ja esineet.

kansankatu_53_5

Lounge oli viihtyisä ja valoisa jo ennen muutosta (kuva yllä). Muutoksen jälkeen tila on vieläkin kutsuvampi (kuvat alla).

Oulu_Lounge_1_iso

Laatu pysyy muodissa

Eeva halusi luoda Bo LKV:n Oulun toimiston loungeen raikkaan, yhtenäisen ja ajattoman kokonaisuuden, joka toimii sekä showroomina että inspiraationa siellä vieraileville asiakkaille. Tilaa käytetään moneen: siellä neuvotellaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, pidetään kokouksia ja välillä ihan vaan rentoudutaan. Moni myös odottaa jännittäviä uutisia oman asunnon myynnistä tai uuden ostosta näillä sohvilla. Tilasta tahdottiin rauhallinen ja kodinomainen ja siinä Eeva onnistuikin mainiosti.

Oulu_Lounge_4_iso

"Sisustus ilmentää ajan henkeä"

Bo LKV on alansa uudistaja ja edelläkävijä. "Haluamme tuoda asiakkaille koko ajan jotain uutta, joten on tärkeää, että myös toimistomme sisustus ilmentää ajan henkeä ja toimii läpileikkauksena vallitsevista sisustustrendeistä." Eeva kertoo. Toimitiloja uudistetaan sitä mukaa, kuin sille on tarvetta. Kaikkea ei kuitenkaan uusita kerralla, vaan ilmettä päivitetään somisteilla ja pientekstiileillä. Ihan niin kuin kotonakin tehdään. Juuri näin kohotettiin hienovaraisesti Oulun toimiston ilmettäkin.

Tilan esineillä on myös hauska tarina: ne on alun perin hankittu Bo:n kolmen messun kiertueen messuosastolle. Messuosasto oli suunniteltu nimenomaan niin, että siellä käytettyjä tuotteita voitaisiin kiertueen jälkeen hyödyntää toimipaikkojen stailauksessa.

Oulu_Lounge_3_iso

Ylellistä rentoutumista

Leon-sohvat on sijoitettu toimistossa valoisaan ikkunanurkkaukseen vastakkain. Näin tilaa voi käyttää sekä oleiluun että neuvotteluihin. Sohvien väliin jää myös riittävästi tilaa liikkumiseen. Sohvapöydille voi levittää tutkittavia papereita tai nostaa tietokoneen. Pehmeät ja hillityt, luonnolliset sävyt toistuvat läpi sisustuksen. Näin luotu harmoninen tunnelma on rentouttava ja ajaton. Ihan kuin itse sohvakin!

Leon-sohva on siitä erikoinen, että sen pehmusteissa on yhdistetty höyhentä ja lämpöön reagoivaa vaahtomuovia. Tämä yhdistelmä on istuessa taivaallisen pehmeä ja ylellisen tuntuinen. Lisäksi sohvan erityispiirteinä ovat pienempi istuinsyvyys sekä käsinojan klassinen, kaartuva muoto.

Interface x Bo lkv

Tila on suunniteltu kestävien klassikoiden ympärille ja yksityiskohdilla luodaan tunnelmaa. Näin saadaan vuodesta toiseen muuntautuva, monikäyttöinen tila, jossa viihtyvät sekä Bo LKV:n työntekijät että heidän asiakkaansa.

Interface-x-bo-lkvOulu-Lounge-1080x540px

Yhteistyössä Bo LKV
Sisustussuunnittelu Eeva Takkunen
Kuvat Eeva Takkunen ja Hannu Uusitalo

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi