Laadukkaat pakkaukset tulevat läheltä

1.10.2021

Interfacen koko toiminnan perusajatus on kotimaisuus: huonekalumme valmistetaan Heinolassa ja komponentit mahdollisimman lähellä sijaitsevilta toimijoilta. Käytämme suomalaisia toimijoita ja suosimme suomalaista tuotantoa niin pitkälle kuin se suinkin vain on mahdollista. Yksi yhteistyöverkostomme luotetuista kumppaneista on lahtelainen ER-Pahvityö, joka valmistaa tuotteidemme pahvipakkaukset.

Tarkat kriteerit yhteistyökumppanille

Yhteistyökumppaneita valikoidessamme kiinnitämme huomiota useampiin seikkoihin: yhteistyökumppanin sijaintiin ja hinnoitteluun, toimittajan ekologisuuteen ja kotimaisuusasteeseen sekä nopeuteen ja mahdollisuuteen tehdä vaihtelevan kokoisia sarjoja. Näin myös ER-Pahvityön kanssa.

Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa alkoi vuonna 2015, kun Interfacen tuotanto siirtyi Pohjanmaalta Heinolaan. Siitä lähtien tämä lahtelainen yritys on suunnitellut ja toimittanut kaikki käytössämme olevat pahvipakkausratkaisut, joihin kuuluvat pakkauslaatikot erilaisille sohvapöydille sekä nojatuolien ja rahien pakkauslaatikot. Pakkausratkaisujen lisäksi ER-Pahvityö toimittaa pahvien mukana myös tuotteiden kulmasuojat ja muut pakkausmateriaalit.

Kotimainen yritys suosii kotimaista tuotantoa

Kotimainen suosii kotimaista

ER-Pahvityö valmistaa kaikki pakkauksensa ainoastaan Suomessa tuotetuista raaka-aineista. Aaltopahvi, josta meillekin toimitettavat pakkaukset valmistetaan, on uusiutuvista luonnonvaroista valmistettu, kierrätettävä pakkausmateriaali. Siitä saadaan kestävä ja ekologinen suoja tuotteillemme.

Kuten Interface, myös ER-Pahvityö pystyy kotimaisen raaka-ainehankintansa avulla jäljittämään käyttämiensä raaka-aineiden alkuperän. Ja tietysti tukee samalla suomalaista työtä ja yrittäjyyttä. 

Pienet sarjat läheltä

Valitsemamme pakkausvalmistaja sijaitsee lähellä Heinolaa Lahdessa. Sijainti on kätevä paitsi uusia pakkauksia suunniteltaessa, säästää myös luontoa, kun valmiita pakkauksia ei tarvitse siirrellä pitkiä matkoja. ER-Pahvityöltä olemme aina myös saaneet erinomaista asiakaspalvelua: pakkauksien räätälöinti juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi on ollut helppoa ja vaivatonta.

Interfacen pakkauslaatikot painetaan digipainolla pieninä sarjoina (sarjakoko 30, 70 tai 100), ja ne toimitetaan meille valmiiksi kasattuina. Pakkauslaatikot on brändätty logollamme, minkä lisäksi niihin tehdään suunnittelemamme tuotekohtaiset painatukset.

Interface Pilleri pöydät odottamassa pakkausta

Hyvän asiakaspalvelun merkitys

Yhteistyö Pahvityön kanssa on ollut aina mutkatonta ja tehokasta. Kun meiltä on tulossa markkinoille uusi tuote, otamme yhteyttä ER-Pahvityön myyntiin ja lähetämme tuotteista alustavia kuvia ja mittoja. Vaativimpien tai entisistä merkittävästi poikkeavien pakkaustarpeiden osalta ER-Pahvityön edustaja tulee paikalle, tutkii ja mittailee uuden tuotteen ja suosittelee sille sopivinta pakkausratkaisua. Tämän jälkeen saamme sähköiset pakkauslaatikoiden mallit, joihin sommittelemme painatukset. Painatustiedosto lähetetään ER-Pahville ja he hoitavat painotyöt.

Valmiit tuotteet toimitetaan Lahdesta Heinolaan nopealla aikataululla ja suojaavat tehtaallamme Heinolassa tehtyjä ja pakattuja tuotteita niiden matkalla uusiin koteihinsa.

Yhteistyö ER-Pahvityön kanssa on joustavaa ja asiakaslähtöistä. He ovat myös ripeitä ja luotettavia palveluissaan."

Raimo Isomäki, Tuotantopäällikkö, Interface

Interface ja ER-Pahvityö tekevät yhteistyötä

Kotimaista työtä edistävänä yrityksenä on aina ilo löytää samanhenkisiä, laadukkaita palveluntarjoajia, jotka jakavat arvomme. Kiitos ER-Pahvityön porukoille, jatketaan samoilla linjoilla!

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi