Muhkea ja jykevä Basso-sohva

9.11.2021

Basso on suuri, muhkea ja näyttävä sohva, jolla loikoilu on mukavaa ja leppoisaa. Mukana tulevien, runsaiden selkätyynyjen erilaisella asettelulla sohvan ilme muuttuu ja oleskelu monipuolistuu: sen kutsuva syleily saa uutta mukavuutta ja käytettävyyttä.

Huomionherättäjä

Basso sopii ilmaviin tiloihin, sen verran huomiota herättävät sen mitat ovat. Sohvaa saa 240 ja 280 cm leveänä. Reilu 100 cm:n istumasyvyys takaa, että tähän sohvaan mahtuu lepäilemään mukavasti koko perhe (ja ehkä vielä ystävätkin).

Klassisen Interface-sohvamallin yksityiskohtana on Basso-sohvan rungon ulkopuolen persoonallinen, kiinnostavan aaltomainen muotoilu, joka jatkuu koko sohvan ympäri käsinojien etupuolelta rungon takaosaan.

Ilme vaihtuu selkätyynyjä siirtämällä

Sohvatyynyjä järjestelemällä sohvan ilme muuttuu entistäkin modernimmaksi. Käytä mukana tulevia kahta tai kolmea tyynyä joko sohvan selkänojina, käsinojilla tai yhdistelmänä molemmissa. Basso on ilman tyynyjäkin yksinkertaisuudessaan näyttävä sohva, jossa silmä lepää.

Interface Basso sohva couch sofa design Hannele Bonsdorff

Moderni klassikko

Minimalistinen Basso on suuri, muhkea ja näyttävä sohva, jolla on erittäin mukava loikoilla. Sen aaltomaisesti osissa pehmustettu muoto on ajattoman tyylikäs. Sohvan runko on suhteellisen matala, virtaviivaisen tyylikäs ja ajaton.

Ilman tyynyjä Basso sopii myös julkisiin tiloihin.

Interface Basso sohva couch sofa design Hannele Bonsdorff

Pelkistettyä muotoilua vuosikymmenten kokemuksella

Basso-sohvan pelkistetyn ja ajattoman ilmeen on luonut Interfacen pitkäaikaisin suunnittelija,
Kaj Franck -muotoilupalkittu Hannele Bonsdorff. Sisustusarkkitehti Bonsdorff on työssään tinkimätön ja vaatii tuotteeltaan yksityiskohtiaan myöten viimeistellyn lopputuloksen. Bonsdorffin Interfacelle suunnittelema mallisto koostuu niin sohvista, tuoleista kuin sohvapöydistä.

Monesta Bondorffin tuotteesta on vuosien varrella syntynyt klassikko. Joko tässä olisikin Interfacen seuraava ikoninen sohva, jota myydään vuosikymmenestä toiseen?

Interface Basso sohva couch sofa design Hannele Bonsdorff

 

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi