Pilleri-sarja

27.11.2018

Pilleri-sarja

tekstin sekaan1

Pilleri-sarja sai alkunsa sohvapöydistä ja sivutasoista, joiden ajatusmalli laajentui lopulta tuoteperheeksi sohvineen ja nojatuoleineen. Lähtökohtana oli ajatus siitä, että sarja soveltuisi niin julkiseen kuin yksityiseenkin käyttöön. Tuotteisiin haluttiin kevyt runkorakenne, modernia muotokieltä ja pöytien limittäistä sijoittelumahdollisuutta niin, että niitä voitaisiin käyttää tilanteesta riippuen yhdessä erilaisina pöytäsommitelmina tai yksittäin erikseen.

tekstin sekaan2

Näin syntyi ajatus kolmijalkaisesta pöydästä, jolla saavutetaan perinteistä nelijalkaista paremmin limittäinen sijoittelu. Samalla runkoa kevennettiin ja saatiin tuotteelle moderni ja persoonallinen ilme. Samaa pyöristettyä pillerimuotoa ja graafista runkoa soveltamalla suunnittelija Elina Ulvion kynästä syntyi samaan sarjaan kuin itsestään vielä sohva ja nojatuolikin.

Pillerin selkeä ja rohkea muotokieli ja kaikissa osissa toistuva metallinen rakenne tekevät näistä kauniista kalusteista ajattomat, toimivat ja yhteensopivat. Pilleri-sarjan minimalistinen muotokieli mahdollistaa sen, että istuinhuonekalujen verhoiluksi sopii myös hieman villimpikin kangas.

Ota yhteyttä

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi