Uutuudet 2022 | Interface x Isku

16.09.2022

Interface X ISKU – Arvojen yhdistämät vahvan kotimaisen osaamisen sisustusbrändit solmivat tuoreen liiton

Sisustusalan tunnetut brändit Interface ja ISKU ovat kuin luodut toisilleen, heitä yhdistävät molemmille keskeisen tärkeät arvot: kotimaisuus, laatu ja vastuullisuus. Habitaressa esitelty Interfacen uusi mallisto on ISKUlle suunniteltu. Se on skandinaavisen ajaton, varman osaamisen taidonnäyte.

Juuriltaan vahvasti kotimainen ja hyvin tunnettu ISKU on luonteva kumppani Interfacelle. ISKUlla on laaja osaaminen sekä vuosikymmenien kokemus kotien ja julkitilojen sisustamisessa. ISKU on tuonut oman
vahvan tuotannon rinnalle tunnettuja brändejä lisäämään valikoimansa laajuutta. Nyt julkaistava yhteistyö
kotimaisen Interfacen kanssa on jatkumo Iskun laatubrändien valikoimaa, johon lukeutuvat muiden muassa Lundia, HT Collection ja uusimpana tämän vuoden keväällä alkanut yhteistyö Jensenin kanssa.

Interfacen uusi mallisto tuo ISKUn valikoimaan lisää syvyyttä ja sekä uuden yhteiset arvot jakavan suomalaisen huonekalubrändin. Interfacella on tarjottavaan erityisosaaminen modulaaristen ja irtoverhoiltujen sohvien valmistamisesta sekä tuotteiden räätälöinnistä. Interface on tunnetusti toimijana nopea ja luotettava, nämä lisäävät joustavuutta sisustusprojekteihin ja toimituksiin.

Interfacella on ollut ilo saada työskennellä viimeiset vuodet useiden taitavien suunnittelijoiden kanssa.
Suunnittelijoiden myötä Interfacen mallisto on laajentunut uusilla, upeilla malleilla ja aluevaltauksilla. Näiden
onnistumisten kautta on kasvanut halu laajentaa jakelua Suomessa ja löytää rinnalle uusia kumppaneita.

Habitaressa esitelty mallisto on skandinaavisen ajaton ja täyttää Interfacen lupaukset muotoilusta, mukavuudesta ja laadusta. ”Luotamme yhä klassiseen moderniin – tämän voit edelleen tunnistaa tuotteidemme yksilöllisyydestä, vastuullisuudesta ja kotimaisuudesta.”

Uutuustuotteet löydät tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Tampereen, Pirkkalan, Turun ja Lahden Iskuista. Löydät tuotteet myös Iskun verkkokaupasta.

Olé 1920_1280

 

Alla on kerrottu lyhyesti tuotteista. Linkin takaa pääset kunkin tuotteen tuotesivuille.

OLE | Ole-moduulisohvan muotoilu on moderni ja hyvin graafinen. Käsinojan pyöristys sekä selkätyynyt luovat sille persoonallisen ilmeen. Istuimen ja selän vaahtomuovityynyt antavat hyvän ja ryhdikkään  istumamukavuuden. Ole-sohvan moduulista voi rakentaa monenlaisia itselle sopivia kokonaisuuksia  Rakennettujen kokonaisuuksien moduulien järjestystä voi vaihtaa, muuttuvien elämäntilanteiden tarpeisiin sopiviksi. Design Hannele Bonsdorff (SIO)

VIVA | Viva-sohvassa yhdistyvät selkeät ja puhtaat muodot sekä höyhensohvan ylellinen pehmeys. Vivan
erityispiirteenä ovat tikatut yksityiskohdat sekä monimuotoiset moduulit. Viva edustaa moduulisohvaa
parhaimmillaan. Design Hannele Bonsdorff (SIO)

SOOLO | Soolo-sohva on muotokieleltään seesteisen selkeä ja aidon ajaton. Höyhenen luonnollinen mukavuus ja yksityiskohtiaan myöten viimeistelty muotoilu takaavat erityisen miellyttävän käyttökokemuksen. Design Hannele Bonsdorff (SIO)

SAAGA | Saaga-sohva on pehmeän kutsuva. Laadukkaat materiaalit, höyhenen juuri sopivasti upottava tuntuma ja kauttaaltaan harkittu muotoilu suovat mahdollisuuden päivittäiseen palauttavaan lekotteluhetkeen. Design Hannele Bonsdorff (SIO)

ELBA | Elba on mukavan pehmeä ja ylellinen höyhensohva, jota on saatavilla useammalla leveydellä sekä viihtyisän istuinryhmän täydentävänä nojatuolina. Elban selkänojan viistous on yksityiskohtana kokonaisilmettä
keventävä juju. Design Hannele Bonsdorff (SIO)

BASE | Base-sohva on virtaviivainen klassikko. Istuimen ja selän vaahtomuovityynyt antavat poikkeuksetta hyvän ja ryhdikkään istumatuntuman. Base sopii mainiosti erilaisiin tiloihin, niin olohuoneeseen kuin toimistotarpeisiin.

DON | Don-lepotuoli on muotoilultaan ajaton ja samalla moderni. Persoonallisen kiinnostavaa ilmettä tuovat rungon ja tyynyjen tehostetikkaukset. Don kutsuu istumaan ja antaa samalla syyn viivähtää vielä hetki.
Design Hannele Bonsdorff (SIO)

CUPCAKE |Vaikka Cupcake on ryhdikäs, pienikokoinen nojatuoli, mukavuudesta ei ole tingitty. Sopivasti upottavat istuin- ja selkätyyny tekevät siitä miellyttävän pehmeän. Pyörivän jalustansa ansiosta Cupcake sopii
monenlaiseen käyttökohteeseen: auloista ja kokoustiloista pienempiinkin kotinelöihin. Design Aino Michelsen

JUNO | Juno-nojatuoli on kooltaan sopeutuvaisen siro ja ilmeeltään korostetun linjakas. Katseen kiinnittävä korkea selkänoja antaa erityisen hyvän tuen – koe istumisen uusi mukavuus kokeilemalla itse!

CUBO | Cubo on yksinkertaisen kaunis lepotuoli, selkeälinjaisuudessaan selvää klassikkoainesta. Istuimen ja selän vaahtomuovityynyt pitävät huolen hyvästä ja napakasta istumatuntumasta. Varma valinta niin kotiin kuin
julkitiloihin.

PILLERI | Pilleri-pöytäsarja on saanut uuden neliön muotoisen kannen jo tuttujen pyöreiden rinnalle. Eri muotoja, värejä ja korkeuksia yhdistelemällä voi muodostaa näyttävämpiä kokonaisuuksia. Pilleri-sohvapöydät on suunniteltu yksityisiin ja julkisiin tiloihin sopiviksi. Design Elina Ulvio

SPLIT | Luonteva lisä sisustamiseen sekä Interfacen konseptiin: Suomessa perinteisellä menetelmällä kudottu Split-mattomallisto, jonka kantavia teemoja ovat materiaali tuntu ja maanläheisyys. Matot on suunniteltu aikaa
kestäviksi niin designiltaan kuin väreiltään. Ne ovat kulutuksenkestäviä ja helppohoitoisia – hyvä valinta niin
kotiin kuin toimistoon. Design Elina Helenius

 

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi