Interface ja vastuullisuus

16.04.2020

Interfacelle vastuullisuus tarkoittaa kotimaista valmistamista, laadukkaita materiaaleja ja kestävää muotoilua.

 

verhoilija InterfaceKOTIMAISUUS

Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita Suomessa,  jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Kotimainen valmistus antaa meille mahdollisuuden vastata yksilöllisiin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Tuotteemme ovat osoitus suomalaisesta käsityötaidosta, josta voimme aidosti olla ylpeitä.

Interface tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa. Olennainen osa kotimaisen huonekalu- ja sisustustuotealan vahvuutta ovat  suunnittelijat, puusepät, verhoilijat, ompelijat, metallimiehet, joiden takana on kymmeniä ja satoja suomalaisia perheitä.

 

 

 

LAATUverhoilukankaan leikkaaminen Interface

Tuotantomme on täysin asiakasohjautuva, eli valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta. Tuotantoprosessimme keskittyy pääasiassa päällisen valmistamiseen ja verhoiluun. Varastoimme tiettyjä perusraaka-aineita: runkoja, pehmusteita, kankaita ja nahkoja.

Rungot ja pehmusteet tulevat meille kotimaisilta sopimusvalmistajilta. Oman tehtaamme lisäksi työllistämmekin joukon osaavia suomalaisia alihankkijoidemme ja sopimusvalmistajiemme palveluksessa.

Kankaat ja nahkat tulevat Euroopasta suoraan valmistajilta, jotka tunnemme jo vuosikymmenten takaa. Näin varmistumme tuotteiden laadusta ja tiedämme, miten ja missä ne valmistetaan. Laadukkaat materiaalit takaavat valmistamillemme tuotteelle pitkän käyttöiän.

malliverhoomo Interface

 

MUOTOILU

Interfacen ja suunnittelijan yhteistyö alkaa tunnistamalla asiakkaiden tarpeet, toiveet ja odotukset. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen käyttömukavuuteen. Hyvä muotoilu takaa aikaa ja käyttöä kestävän tuotteen sekä ulkonäöltään että käytettävyydeltään. Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia.

 

"Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Kotimainen sohva antaa tälle lisäarvoa, se tekee hyvistä hetkistä parempia"

Kuvat: Klaus Elfving

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi