Viihtyisä, viihtyisämpi, toimisto

20.08.2021

Bo LKV valitsi Interfacen näyttävät Pilleri-nojatuolit Bo LKV Vantaan toimiston loungeen. Tuolit esiteltiin aiemmin Bo LKV:n messuosastoilla ja olivat mukana myös asuntokalustuksessa, kunnes päätyivät lopulliseen kohteeseensa Vantaan toimistolle. Toimiston sisustuksessa on myös Interfacen valmistama Rex-sohva.

Monikäyttöisyyttä ja kiertoajattelua

Alun perin sisustussuunnittelija Anu Tuomikoski valitsi Interface Pilleri-nojatuolit sopimaan sekä Bo LKV:n messuosastolle että lopulliseen kohteeseensa, Vantaan toimistolle. Siinä välissä tuolit ehtivät pyörähtää myös myyntikohteen stailauksessa. Näin samat tuolit palvelivat useassa eri tapahtumassa ja tilassa. Loistava kierrätyssuunnitelma siis!

Elina Ulvion suunnittelemat Pilleri-tuolit sopivatkin hyvin sekä vastaanottotiloihin, tapahtumiin että kotiin. Niiden pehmeä muotokieli kutsuu koskettamaan. Napakasti verhoiltuihin, silti istumatuntumaltaan pehmeisiin tuoleihin sopii hyvin monenlainen päällyste paksummista verhoilukankaista näyttäviin kuoseihin ja nahkoihin. Pilleri-sarjaan kuuluu nojatuolien lisäksi muuten myös sohva ja useita erilaisia pöytiä.

Rex2-1

Modernisti kodikasta

Vantaan toimistolle on sijoitettu myös sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorffin moderni tulkinta klassisesta englantilaistyyppisestä sohvasta: Rex. Rexin muotokielessä on vuosikymmenten takaista tuttuutta, joka on tuotu tähän päivään kekseliäillä yksityiskohdilla. 

Rex1-1

Yksityiskohdilla erottuvuutta

Rex-sohvalla on vain kaksi erillistä jalkaosaa. U:n malliset jalat tuovat sohvaan keveyttä ja jopa futuristista tunnelmaa.

Sohvan tuplaselkätyynyt ovat nerokkaat: pienempiä tyynyistä voi käyttää joko sohvan selkänojalla tai tuoda ne sohvan käsinojan viereen. Sohva saa täysin eri ilmeen riippuen siitä, miten tyynyt sijoitellaan. Myös sohvan verhoilun yksityiskohdat hurmaavat. Käsinojien etupuolelle jatkuva istuinpehmuste luo sohvalle harkitun ja viimeistellyn vaikutelman. Ja mikäs estää somistamasta sohvaa vielä erillisillä koristetyynyillä, kuten Bo:n toimistolla on tehty.

Kodikasta ja ajatonta, silti ajan hengessä. Toimiva toimisto voi olla myös näin kaunis!

Rex

Yhteistyössä: Bo LKV

Sisustussuunnittelu: Anu Tuomikoski

Kuvat: Juuso Soininen

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi