Yhteistyömme Vepsäläisen kanssa on päättynyt

1.02.2023

Interface Oy:n ja Vepsäläinen Oy:n yhteistyö on päättynyt

Elämänkumppaneita tosi tarkoituksella. Tilastollisesti yli puolet avioliitoistakin päättyy eroon. Kasvoimme erillemme ja jatkamme hyvinä ystävinä. Eroon ei liity kolmansia osapuolia. Ero - liittyy se sitten henkilökohtaiseen elämään tai liikesuhteen päättymisen, herättää voimakkaita tunteita. Puolesta ja vastaan. Seuraavassa kerron hiukan, miksi päädyimme tähän tilanteeseen ja mistä jatkossa löydät Interface-sohvia.

Joulun alla 2022 saimme kuulla Vepsäläiseltä, että he eivät halua jatkaa yhteistyötä Interface Oy:n kanssa. He olivat tulleet pohdinnoissaan siihen tulokseen, ettei yhteistyö Interfacen kanssa enää ollut mahdollista. Syitä siihen saattoi vain arvailla, mutta vieläkään meillä ei lopullinen syy ole selvillä. Se ei toisaalta liene tässä kohdassa merkityksellinenkään. Syksyllä lanseerattu Isku-yhteistyömme taisi lopulta koitua tämän yhteistyön turmioksi.

Interface on valmistanut verhoiltuja huonekaluja jo 60 vuoden ajan. Vepsäläisen kanssa yhteistyö on aloitettu jo yrityksen alkutaipaleella ja se kesti aina näihin päiviin saakka. Taisimme olla Vepsäläisen valikoimassa olleista pitkäikäisin kumppani. Yhteistyö, kuten avioliittokin, pitää sisällään ylä- ja alamäkiä. Ylämäellä tässä kohdassa tarkoitan myynnin kasvua ja onnistumisia ja alamäellä myynnin laskua ja epäonnistumisia. Vepsäläisen kanssa painopiste oli loppuun asti enemmän ylämäessä kuin alamäessä.

Vepsäläinen on aina ollut vahvasti kotimaisen valmistuksen ja brändien puolella ja puolesta puhuja. Heidän työnsä suomalaisen huonekaluvalmistuksen eteen vuosikymmenten aikana on ollut mittamaattoman arvokasta. Pienemmät huonekaluvalmistajat saivat mahdollisuutensa Vepsäläisen kanssa ja yhteiseen hiileen puhallettiin monen monta kertaa. Viime vuosina se oli valitettavasti vain kultainen muisto.

Mistä Interface-tuotteita saa jatkossa?

Jälleenmyyjiämme ovat jatkossa:
- Isku-myymälät
- Stockmann
- Finnish Design Shop
sekä vahva ja palveleva kauppiasverkosto ympäri Suomen.

Mallistot hieman vaihtelevat myymälöittäin, ja ajankohtaisen tiedon saa meidän omasta asiakaspalvelustemme. Lisäksi meillä on Heinolan tehtaalla oma Showroom, jossa on tuotteitamme valikoidusti esillä. Samalla esittelemme mielellämme tuotantoamme kaikille kiinnostuneille. Tehdaskierrokseen pitää kuitenkin sopia etukäteen aika asiakaspalvelustamme. Showroom on auki arkisin 9-16 ja muina aikoina sovitusti.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Hyvä sohva tekee hyvistä hetkistä parempia.

 

 

 

 

Tilaa blogi sähköpostiisi

Kommentteja (1)