Yksi Suomen vahvimmista jo vuodesta 2007

2.08.2021

Interface on kuulunut vuodesta 2007 Suomen vahvimpiin yrityksiin. Tämä on merkki taloudellisesta vakavaraisuudesta ja tarkoittaa sitä, että hoidamme sitoumuksemme asiakkaitamme ja alihankkijoitamme kohtaan poikkeuksetta.

Kotimaista toimintaa vuodesta 1963

Interfacen toiminta perustuu perusarvoihin, jotka kiteytyvät myös tuotteisiimme: kestävyys, ajattomuus, kotimaisuus ja laatu. Ostaessasi Interfacen tuotteen voit luottaa, että saat kotiisi laadukkaan, Suomessa valmistetun huonekalun, joka kestää aikaa ja käyttöä.

Tuotteemme on aina valmistettu eettisesti ja mahdollisimman pitkälle kotimaisista raaka-aineista ja komponenteista. Työllistämmekin työntekijöidemme lisäksi laajaa alihankkijaverkostoa. 

VEPSALAINEN_INTERFACE__MG_3585 kopio

Yksi Suomen vahvimmista

Vastuullisuuteen kuuluu myös tekemiemme sitoumusten kunnioittaminen.

Interfacelle on myönnetty Platina-tasoinen Suomen Vahvimmat yritykset-sertifikaatti, joka kertoo taloudellisesta vakavaraisuudesta. Suomen Vahvimmat AA–sertifikaatin myöntää Asiakastieto Oy, joka on läpinäkyvyyttä ja luottamusta liiketoimintaan luova puolueeton tiedontuottaja. Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+). Interfacella tämä tunnus on ollut käytössä jo vuodesta 2007.

Asiakastiedon sivuilta voit tarkastaa, kuuluuko yritys Suomen vahvimpiin.

Toast CozyCorner_HDW19-1-1

Lue lisää vastuullisesta toimintatavastamme täältä.

Tilaa blogi sähköpostiisi

Ei vielä kommentteja

Jätä kommenttisi