SOHVAT

Interfacen sohvat valmistetaan omalla tehtaallamme Heinolassa. Jokainen kaluste valmistetaan asiakastilauksesta, joten voit räätälöidä tuotteestasi juuri sinulle sopivan. Verhoilumateriaaliksi voit valita laadukkaan kankaan tai nahan. Kokeile ja huomaa, että hyvän sohvan tuntee.

Tutustu sohviin

Rex on erittäin laadukas sohva klassisilla piirteillä. Sen verhoilu vaatii tekijältään korkeaa ammattitaitoa.
Kestävä Toast-sohva on rentoutujan unelma! Rakenna Toast-moduuleista juuri teille sopiva kokonaisuus..
Basso sohva design Hannele Bonsdorff on olohuoneen rento keskipiste.
Coco-modulisohvassa yhdistyvät selkeät graafiset muodot, keveys ja höyhensohvan ylellinen pehmeys.
Laadukkaat materiaalit, höyhenen pehmeä mukavuus ja yksityiskohtiaan myöten viimeistelty muotoilu tekevät sohvasta erittäin miellyttävän – niin mielelle, vartalolle kuin silmälle.
https://www.interface.fi/mallisto

LEPOTUOLIT

Myös Interface-lepotuolit valmistetaan omalla tehtaallamme Heinolassa. Jokainen tuoli valmistetaan käsityönä juuri sinulle, joten voit räätälöidä tuotteesta haluamasi. Voit tutustua jälleenmyyjillämme valmiiksi valitsemiimme laadukkaisiin verhoiluvaihtoehtoihin tai valita minkä tahansa muun sinua miellyttävän materiaalin.

Tutustu lepotuoleihin

Core-lepotuolin selkeälinjainen ja ryhdikäs ulkokuori ja ihanan pehmeät höyhentyynyt takaavat loistavan istuinmukavuuden.
Kevytrakenteisen Bug-lepotuolin pehmeät istuin- ja selkätyynyt tekevät istumiskokemuksesta todella mukavan.
Jerry-nojatuolissa höyhenen ylellinen pehmeys yhdistyy lämpöön reagoivaan vaahtomuoviin, joka vie istumisen aivan uudelle tasolle.
Pilleri-tuolin muotokieli on pehmeä ja linjakas ja metalliset jalkarakenteet tuovat tuotteisiin selkeyttä ja särmää.
Sirossa Beat-nojatuolissa on hyvä ja pehmeä istua - se on mukava. Saarnijalkojen tuoma keveys ja rungon pyöreät muodot täydentävät kokonaisuuden.
Lollipop vuodetuolit sopivat tilaan kuin tilaan. Design Laura Seppänen.

MUUT TUOTTEET

Mallistossamme on raheja ja irtotyynyjä, jotka valmistamme tehtaallamme Heinolassa. Lisäksi mallistossamme on laadukkaita sohvapöytiä, jotka valmistutamme kotimaisella sopimusvalmistajalla. Kaikki tuotteemme valmistetaan vain parhaista raaka-aineista. Jokainen on myös mahdollista räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi.

Tutustu muihin tuotteisiin

Delta-pöydän orgaaninen muoto on kevyt ja siro. Pöydästä on saatavilla kahta eri kansikokoa ja kolmea eri korkeutta. Näitä yhdistelemällä voit luoda olohuoneeseesi sopivan kokonaisuuden.
Split-matto -ajatonta laatua ja kauneutta. Design Elina Helenius
Rondo-pöydät sopivat hyvin yhteen myös mallistomme muiden sohvapöytien kanssa.
Rahit ovat oiva lisämauste sisustukseen. Löydät valikoimastamme niin pyöreitä kuin kantikkaita raheja, jotka sopivat sohviemme ja tuoliemme pariksi.
Pyöreä ja kevyt Rondo on saatavilla kahdella eri kannen koolla ja kolmessa eri korkeudessa. Eri kokoja on helppo yhdistellä keskenään ja näin muodostaa myös suurempia pöytäryhmiä.
Klassisen neliskanttisen muotonsa takia Flat-pöytä sopii hyvin monenlaisiin tiloihin. Sen eri kokovaihtoehtoja on helppo yhdistellä keskenään ja näin muodostaa myös suurempia pöytäkokonaisuuksia.