INTERFACE PRO

INTERFACE PRO

Kohteisiin saat kauttamme kaikkien maahantuojien ja valmistajien verhoilumateriaaleja. Lisäksi teemme tuotteemme myös materiaalilla, jonka toimitat meille.

Mikäli tarvitset kohteeseen tietynlaista tuotetta ja sinusta tuntuu, ettei mallistostamme löydy juuri sopivaa, olethan yhteydessä meihin. Kotimaisena valmistajana pystymme räätälöimään sohvan tai lepotuolin helposti vastaamaan vaatimuksiasi tai visiotasi. Voimme tehdä muutoksia mitoitukseen sekä materiaaleihin nopeasti ja joustavasti. Lisäksi voimme tehdä tuotteen sinun piirrustuksesi mukaisesti, kunhan se ei loukkaa kolmannen oikeuksia. Meillä työskentelee muotoilija, joka mielellään auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun kohteeseesi.

Miten voisimme auttaa sinua?

SUOSITTUJA TUOTTEITA JULKITILOIHIN

Pilleri-sohva, -lepotuoli ja -sohvapöydät

Pilleri_fiilis2_keskusta_600x600px

Bug

Bug3_600x600px

Jazz

Jazz_fiilis_600x600px

Pro
Pro-sohva on valmistettu vastaamaan julkisten tilojen vaatimuksia. Runko on valmistettu vanerista, pehmusteet ja tyynyt ovat palosuojattua HR-vaahtomuovia. Lisäksi saat tuotteeseen irtoverhoilun, jolloin päällisen huoltotoimenpiteet ovat paljon helpommat.

pro_ls216_2_600pro_ls216_3_600

Räätälöinti

Interface toimittaa tuotteita niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tuotteet voivat olla keskenään hyvinkin saman näköiset, mutta tuotteen sisällä saattaa materiaalit olla kummassakin täysin erilaiset – riippuen kohteesta. Räätälöimme kaikki tuotteemme niin, että ne täyttävät kohteiden vaatimukset. Huomioitavaa on paloturvallisuus, antibakteria, kestävyysvaatimukset ja helppohoitoisuus.

Paloturvallisuus

Verhoilluissa tuotteissamme käytämme pääsääntöisesti paloturvallisia materiaaleja – niin kutsuttuja HR-muovilaatuja. Joissakin tuotteissa on muitakin muovilaatuja käytössä, mutta projekteissa nekin vaihdetaan paloturvallisiksi laaduiksi. Verhoilukankaan osalta olemme tottuneet käyttämään maahantuojien ja valmistajien kankaita, jotka täyttävät julkisten tilojen vaatimukset.

Antibakteria

Antibakteeriset kankaat ovat meille joka päivää. Toimitamme tuotteitamme hoivakotiympäristöihin, joissa on tiukat vaatimukset tuotteille. Antibakterian lisäksi kankaiden tulee olla nesteitä läpäisemättömiä ja verhoiluiden tulee olla irrotettavia. Kaikki vielä niin, että päällisten irrottaminen ja peseminen on kohteessa vaivatonta.