Suunnittelijat

Hyvän sohvan tuntee

Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen istuttavuuteen ja yleiseen ergonomiaan.

Interface-tuotteet ovat erityisen tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon yhdistyy viimeisimmät trendit sekä sekä skandinaavinen pelkistetty muotokieli.

Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Hyvä sohva antaa tälle lisäarvoa, se tekee hyvistä hetkistä parempia.

Aino Michelsen

muotoilija | s.1988

Aino Michelsenin suunnittelemat tuotteet

Elina Ulvio

Elina Ulvio

muotoilija | s.-

Elina Ulvio on palkittu arkkitehtitaustainen muotoilija. Hän yhdistää taidokkaasti arkkitehtuurin peruskäsitteitä - tilaa, valoa ja muotoja - yksinkertaisiin ja oivaltaviin kalustesuunnitelmiin. Hänen kalusteensa voidaan ajatella moneen eri mittakaavaan, ne voisivat yhtä hyvin olla valoa heijastavia koruja kuin huonekaluja tai tiloja. Vuonna 2016 Wallpaper-lehti nimesi Ulvion nuorten lahjakkuuksien Next Big Thing-listalleen.

Elina Ulvion suunnittelemat tuotteet

Hannele Bonsdorff

Hannele Bonsdorff

Interior Architect SIO | s.-

Sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorff SIO on työssään tinkimätön ja vaatii tuotteeltaan yksityiskohtiaan myöten viimeistellyn lopputuloksen. Bonsdorffin Interfacelle suunnittelema mallisto koostuu niin sohvista, tuoleista kuin sohvapöydistä. Monesta hänen tuotteesta on vuosien varrella syntynyt klassikko - tälläkin hetkellä mallistossa oleva Blues on suunniteltu jo vuonna 1999. Bonsdorffin tuotteille ominaista on ajassa olevan muotoilun lisäksi äärimmäinen mukavuus. Nämä yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin saadaan aikaiseksi pitkäikäisiä tuotteita.

Hannele Bonsdorff  on vuosien varrella saanut monenlaisia palkintoja. Vuoden 2005 joulukuussa hän sai arvostetun Kaj Franck-muotoilupalkinnon elämäntyöstään suomalaisen muotoilun parissa. Bonsdorff juhlistaa tänä vuonna 50-vuotista elämäntyötään suomalaisen muotoilun parissa. 

Hannele Bonsdorff's suunnittelemat tuotteet

Interface Design Studio

IDS | s.-

Interface Design Studio on yrityksen oma tuotekehitysryhmä, johon kuuluvat myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen henkilöt. Lisäksi tuotteiden suunnittelussa käytetään apuna useampaa suunnittelijaa, joilla kullakin on oma osaamisalueensa. Teknisen toteutuksen, kaavoituksen sekä yksityiskohtien suunnittelu. Hyvän sohvan tuntee.

Interface Design Studion suunnittelema Luca-sohva palkittiin vuoden 2017 Toimittajien Tusina-palkinnolla.

Interface Design Studios suunnittelemat tuotteet

Ole Tornoe Olesen

Ole Tornoe Olesen

Designer Dd | s.-

Ole Torneo Olesenin kanssa olemme aloittaneet yhteistyön vuonna 2014. Huhtikuussa 2015 esittelimme ensimmäiset tuotteet asiakkaillemme ja lehdistölle.

Olesenilla on yli 20 vuoden muotoilukokemus eurooppalaisista huonekaluyrityksistä. Hänellä on erityinen mielenkiinto moderniin skandinaaviseen muotoiluun ja varsinkin sen yksityiskohtiin. Hyvä muotoilu ei ole hänelle vain hyvännäköinen tuote, vaan se ilmenee myös laatuna ja mukavuutena.

Olesen's suunnittelemat tuotteet