Suunnittelijat

Hyvän sohvan tuntee

Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen istuttavuuteen ja yleiseen ergonomiaan.

Interface-tuotteet ovat erityisen tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon yhdistyy viimeisimmät trendit sekä sekä skandinaavinen pelkistetty muotokieli.

Hannele Bonsdorff

Hannele Bonsdorff

sisustusarkkitehti SIO | s.1943

Interfacen malliston suunnittelusta on vastannut sisustusarkkitehti Hannele Bonsdorff (SIO). Moderni, aikaansa seuraava mallisto koostuu niin sohvista, tuoleista kuin sohvapöydistäkin. Malliston lippulaiva, Tatum, piirtyi hänen kynästään jo vuonna 1989.

Hannele Bonsdorff tunnetaan ammattipiireissä yhtenä parhaista verhoiltujen kalusteiden suunnittelijoista. Hänen suunnittelemansa tuotteet eivät vain näytä hyviltä, vaan ovat myös erittäin hyviä istua. Bonsdorff suunnittelee tuotteensa hyvin tarkkaan ja perusteellisesti alusta loppuun saakka.

Hannele Bonsdorff sai vuoden 2005 joulukuussa arvostetun Kaj Franck-muotoilupalkinnon elämäntyöstään suomalaisen muotoilun hyväksi.

Hannele Bonsdorffin suunnittelemat tuotteet

Interface Design Studio

IDS | s.2001

Interface Design Studio on yrityksen oma tuotekehitysryhmä, johon kuuluvat myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen henkilöt. Lisäksi tuotteiden suunnittelussa käytetään apuna useampaa suunnittelijaa, joilla kullakin on oma osaamisalueensa. Teknisen toteutuksen, kaavoituksen sekä yksityiskohtien suunnittelu. Hyvän sohvan tuntee.

Interface Design Studion suunnittelema Luca-sohva palkittiin vuoden 2017 Toimittajien Tusina-palkinnolla.

Interface Design Studios suunnittelemat tuotteet

Ole Tornoe Olesen

Ole Tornoe Olesen

Muotoilija | s.1971

Ole Torneo Olesenin kanssa olemme aloittaneet yhteistyön vuonna 2014. Huhtikuussa 2015 esittelimme ensimmäiset tuotteet asiakkaillemme ja lehdistölle.

Olesenilla on yli 20 vuoden muotoilukokemus eurooppalaisista huonekaluyrityksistä. Hänellä on erityinen mielenkiinto moderniin skandinaaviseen muotoiluun ja varsinkin sen yksityiskohtiin. Hyvä muotoilu ei ole hänelle vain hyvännäköinen tuote, vaan se ilmenee myös laatuna ja mukavuutena.

Olesenin suunnittelemat tuotteet