https://cdn2.hubspot.net/hubfs/4855449/videot/Interface_esittely.mp4?t=1543421641483

HYVÄN SOHVAN TEKIJÄ

Interface yhdistää klassisen tyylikkyyden parhaaseen mahdolliseen istumamukavuuteen.

TARINAMME

Interfacen tarina sai alkunsa vuonna 1963 Teuvan Norinkylästä, jonne puusepän poika, Efraim Männistö perusti huonekaluja valmistavan verhoomon.

Fake Oy
Tuotanto siirtyy Kurikkaan

Vuosi 1973

Toiminta oli kasvanut 60- ja 70-luvuilla vauhdikkaasti. Tuotteet olivat hyvistä materiaaleista valmistettuja ja niiden ergonomia oli huippuluokkaa.

Face
Yritys vaihtaa nimeä

1980-luvun alkupuoli

Viennin voimistuessa yrityksen nimi muutettiin Interface Oy:ksi. Liikevaihdosta peräti 70% tuli länsinaapuristamme Ruotsista.

Nurmi
Muutosten aikaa

1980-90-lukujen taite

Yritys siirtyi sijoittaja Matti Nurmen omistukseen. 90-luvun alun taantuma oli vientikaupasta elävälle Interfacelle vaikeata aikaa.

kädet_600x600px
Uusi yrittäjäperhe tarttuu ohjaimiin

Vuosi 1996

Interface Oy siirtyi lahtelaisen huonekalualan konkarin, Keijo Leppäsen omistukseen. Yrityksen ilmettä ja mallistoa kehitettiin kotimarkkinoille sopivammaksi kansainvälisiä tuulia unohtamatta.

nahat_800px
Sukupolven vaihdos

2000-luvun alku

Yrityksessä tapahtui yllättävä sukupolven vaihdos, kun vasta 22-vuotias Tuukka Leppänen otti vastuun yrityksen johtamisesta. Samaan aikaan sisustamisen suosio kasvoi suomalaisten keskuudessa.

Heinola
Uusi alku

Vuosi 2015

52 vuotta oli ehtinyt kulua Pohjanmaan lakeuksilla Kurikassa, kunnes tuli aika siirtää tuotanto Heinolaan. 2500m2 tyhjä halli täyttyi 3 viikossa koneista ja tuotantohenkilöstöstä.

Jazz2_600x600px
Katse tulevaisuuteen

Vuosi 2019

Vaalimme yhtiössä arvoja, jotka ovat olleet lähes samat vuodesta 1963. Haluamme valmistaa tuotteita, joiden laadukkaat materiaalit kestävät vuosia. Olemme kierrättäneet synnyttämämme jätteet oikein - muovit, pahvit, vaahtomuovit. Vihreät arvot seuraavat meitä koko prosessin - mitä ikinä teemmekään. Meille on erittäin tärkeää valmistaa tuotteemme Suomessa, sillä se antaa meille mahdollisuuden ylläpitää meille tärkeitä arvoja. Ja suomalaisuudesta olemme äärimmäisen ylpeitä.

EKOLOGISUUS


Valmistamme tuotteemme Suomessa. Tuotteiden valmistaminen lähellä kuormittaa huomattavasti vähemmän ympäristöämme ja ekologinen jalanjälkemme on myös pienempi. Raaka-aineet hankimme vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Käytämme tuotteissamme eurooppalaisia, sertifioituja vesilintujen höyheniä.

AJATTOMUUS


Tuotteemme on tehty kestämään aikaa. Iso osa tuotteistamme on irrotettavilla päällisillä, jolloin tuotetta voi puhdistaa ja uudistaa helposti - ympäristöä ajatellen. Tuotteidemme modulaarisuus mahdollistaa lisäosien hankinnan myöhemminkin. Valitsemalla tuotteeseen laadukkaan ja kestävän verhoilumateriaalin, saat nauttia tuotteesta huomattavasti pidempään.

KOTIMAISUUS


Haluamme säilyttää puusepänteollisuuden ammattitaitoa valmistamalla tuotteemme Suomessa. Oman tehtaamme lisäksi työllistämme tukun osaavia suomalaisia alihankkijoidemme ja sopimusvalmistajiemme palveluksessa. Lyhyet välimatkat pienentävät tuotteistamme aiheutuvaa hiilidioksidipäästöjen määrää.