https://cdn2.hubspot.net/hubfs/4855449/videot/Interface_esittely.mp4?t=1543421641483

HYVÄN SOHVAN TEKIJÄ

Interface yhdistää klassisen tyylikkyyden parhaaseen mahdolliseen istumamukavuuteen.

TARINAMME

Interfacen tarina sai alkunsa vuonna 1963 Teuvan Norinkylästä, jonne puusepän poika, Efraim Männistö perusti huonekaluja valmistavan verhoomon.

Fake Oy
Tuotanto siirtyy Kurikkaan

Vuosi 1973

Toiminta oli kasvanut 60- ja 70-luvuilla vauhdikkaasti. Tuotteet olivat hyvistä materiaaleista valmistettuja ja niiden ergonomia oli huippuluokkaa.

Face
Yritys vaihtaa nimeä

1980-luvun alkupuoli

Viennin voimistuessa yrityksen nimi muutettiin Interface Oy:ksi. Liikevaihdosta peräti 70% tuli länsinaapuristamme Ruotsista.

Nurmi
Muutosten aikaa

1980-90-lukujen taite

Yritys siirtyi sijoittaja Matti Nurmen omistukseen. 90-luvun alun taantuma oli vientikaupasta elävälle Interfacelle vaikeata aikaa.

kädet_600x600px
Uusi yrittäjäperhe tarttuu ohjaimiin

Vuosi 1996

Interface Oy siirtyi lahtelaisen huonekalualan konkarin, Keijo Leppäsen omistukseen. Yrityksen ilmettä ja mallistoa kehitettiin kotimarkkinoille sopivammaksi kansainvälisiä tuulia unohtamatta.

nahat_800px
Sukupolven vaihdos

2000-luvun alku

Yrityksessä tapahtui yllättävä sukupolven vaihdos, kun vasta 22-vuotias Tuukka Leppänen otti vastuun yrityksen johtamisesta. Samaan aikaan sisustamisen suosio kasvoi suomalaisten keskuudessa.

Heinola
Uusi alku

Vuosi 2015

52 vuotta oli ehtinyt kulua Pohjanmaan lakeuksilla Kurikassa, kunnes tuli aika siirtää tuotanto Heinolaan. 2500m2 tyhjä halli täyttyi 3 viikossa koneista ja tuotantohenkilöstöstä.

Jazz2_600x600px
Katse tulevaisuuteen

Vuosi 2019

Vaalimme yhtiössä arvoja, jotka ovat olleet lähes samat vuodesta 1963. Haluamme valmistaa tuotteita, joiden laadukkaat materiaalit kestävät vuosia. Olemme kierrättäneet synnyttämämme jätteet oikein - muovit, pahvit, vaahtomuovit. Vihreät arvot seuraavat meitä koko prosessin - mitä ikinä teemmekään. Meille on erittäin tärkeää valmistaa tuotteemme Suomessa, sillä se antaa meille mahdollisuuden ylläpitää meille tärkeitä arvoja. Ja suomalaisuudesta olemme äärimmäisen ylpeitä.

 

Interfacelle vastuullisuus tarkoittaa kotimaista valmistamista, laadukkaita materiaaleita ja kestävää muotoilua.

 

 

KOTIMAISUUS

 

Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita Suomessa,  jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta.

Kotimainen valmistus antaa meille mahdollisuuden vastata yksilöllisiin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Tuotteemme on osoitus suomalaisesta käsityötaidosta, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Interface tuotteet valmistetaan käsityönä Heinolassa.

LAATU


Tuotantomme on täysin asiakasohjautuva, eli valmistamme kaikki tuotteet tilauksesta. Tuotantoprosessimme keskittyy pääasiassa päällisen valmistamiseen ja verhoiluun. Varastoimme tiettyjä perusraaka-aineita – runkoja, pehmusteita, kankaita ja nahkoja. Rungot ja pehmusteet tulevat meille kotimaisilta sopimusvalmistajilta. Oman tehtaamme lisäksi työllistämmekin joukon osaavia suomalaisia alihankkijoidemme ja sopimusvalmistajiemme palveluksessa. Kankaat ja nahkat tulevat Euroopasta suoraan valmistajilta, jotka tunnemme jo vuosikymmenten takaa. Näin varmistumme tuotteiden laadusta ja siitä, miten ja missä ne valmistetaan. Laadukkaat materiaalit takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän.

 

MUOTOILU


Interfacen ja suunnittelijan yhteistyö alkaa tunnistamalla asiakkaiden tarpeet, toiveet ja odotukset. Suunnittelijan työ ei ole pelkästään miettiä tuotteen ulkonäköä, vaan panostaa myös osaamistaan tuotteen istuttavuuteen. Hyvä muotoilu takaa aikaa ja käyttöä kestävän tuotteen myös ulkonäöltään ja käyttömukavuudeltaan. Interface-tuotteet ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia.

 

INTERFACELLA ON AVAINLIPPU-MERKKI  tehtysuomessa_madein_musta_rgb

 

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia. Kotimaisuusaste tarkoittaa suomalaisten kustannusten osuutta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen tai palvelun tuotantoon kohdistuvat kustannukset.

Palveluyritysten kohdalla on yrityksellä lisäksi oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa. Avainlipun käyttöoikeuden myöntää hakemusten perusteella Avainlippu-merkin toimikuntakolmeksi vuodeksi kerrallaan. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain. 

Avainlippu -merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto. Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 1912 perustettu puolueeton, työmarkkinajärjestöistä riippumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka omistavat sen jäsenet. Yhdistyksen tehtävänä on toimia sen eteen, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa. Suomalainen työ käsittää kaiken Suomessa tehtävän työn ottamatta kantaa esimerkiksi kansallisuuteen tai omistukseen. Keskeinen tehtävä on vaikuttaa kuluttajien ostopäätöksiin, jotta työpaikkoja säilyy ja uusia syntyy.

 

-Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Hyvä sohva antaa tälle lisäarvoa, se tekee hyvistä hetkistä parempia-