Yritys

Yhteystiedot

Interface Oy
Viilukatu 11
18130 HEINOLA FINLAND
interface@interface.fi
tel. +358 (0)20 757 1830

Hyvän sohvan tekijä

Interface on vuodesta 1963 valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interfacen sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Tavoitteena on yhdistää klassinen tyylikkyys parhaaseen mahdolliseen istumamukavuuteen. Kaikki Interfacen sohvat valmistetaan tilaustyönä.

Ympäristöäsi kunnioittaen

Ympäristöystävällisyys.

Valmistamme tuotteemme Suomessa. Tuotteiden valmistaminen lähellä kuormittaa huomattavasti vähemmän ympäristöämme ja ekologinen jalanjälkemme on myös pienempi. Raaka-aineet hankimme vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Käytämme tuotteissamme eurooppalaisia, sertifioituja vesilintujen höyheniä.

Ajattomuus.

Tuotteemme on tehty kestämään aikaa. Iso osa tuotteistamme on irrotettavilla päällisillä, jolloin tuotetta voi puhdistaa ja uudistaa helposti - ympäristöä ajatellen. Tuotteidemme modulaarisuus mahdollistaa lisäosien hankinnan myöhemminkin. Valitsemalla tuotteeseen laadukkaan ja kestävän verhoilumateriaalin, saat nauttia tuotteesta huomattavasti pidempään.

Kotimaisuus.

Haluamme säilyttää puusepänteollisuuden ammattitaitoa valmistamalla tuotteemme Suomessa. Oman tehtaamme lisäksi työllistämme tukun osaavia suomalaisia alihankkijoidemme ja sopimusvalmistajiemme palveluksessa. Lyhyet välimatkat pienentävät tuotteistamme aiheutuvaa hiilidioksidipäästöjen määrää.